Senior Assistent-Accountant

De organisatie

Cramer Accountants & Belastingadviseurs B.V. is een klantgericht accountantskantoor in het MKB. Wij hebben een 11-tal enthousiaste medewerkers die de ambitie hebben om onze klanten succesvoller te laten zijn. Dit doen wij door het inzetten van ICT en advisering op alle terreinen van het ondernemerschap. Kenmerken van ons kantoor zijn klantgericht, betrokkenheid, deskundigheid en efficiency. Ook worden we vaak flexibel en allround genoemd.

Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat administratieve processen worden geoptimaliseerd door inzet van software en automatisering. Je stelt accountantsrapporten en fiscale aangiften op. Hierbij signaleer je eventuele afwijkingen en bied waar mogelijk advies.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een zeer afwisselende functie in een prettige, collegiale en informele werkomgeving. Daarnaast bieden je een prima salaris, goede studiefaciliteiten, ruimte voor eigen inbreng en diverse personeelsuitjes. Je komt te werken in een prachtig kantoorpand op een locatie op steenworp afstand van het centrum van Haarlem.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal 5 jaar binnen de samenstelpraktijk van een accountantskantoor. Belangrijk voor ons is dat je goed overweg kan met ICT, je ervan houdt om administraties te automatiseren en je vernieuwingen niet uit de weg gaat. Daarnaast ben je nauwkeurig, enthousiast en kunt zowel zelfstandig werken als in teamverband met collega’s.

Meer informatie over de functie?

Voor meer informatie kan je bellen met Sjoerd Moll of Remco de Boer (023-5316255).

Solliciteren?

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Reageer dan door je curriculum vitae te sturen naar info@crameraccountants.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!