Crameraccountants & Belastingadviseurs

Werken bij Cramer

We zien het allemaal gebeuren. En wij vinden het geweldig. De wereld om ons heen verandert snel. Blockchain, machine learning, artificial intelligence. Cramer past daar precies tussen, omdat wij verandering en innovatie omarmen. Als team doen wij er alles aan om het verschil voor onze klanten te maken.

Het voelt goed om te zien als het werk dat je verricht, impact heeft op onze klanten. Werk is belangrijk maar wij hechten ook aan vrijheid. Wij denken liever niet in beperkingen. Jouw baan is een belangrijk onderdeel van je leven, daarom moet het leuk en interessant zijn.

Het is onze missie dat werken bij Cramer is waar jij naar zocht. Je kunt je mening uiten, zijn wie je bent en veel goeds doen binnen onze omgeving. Omdat je nauw met klanten werkt, is elke dag anders. En dat vindt je leuk.

De organisatie

Wij zijn een klantgericht flexibel en allround accountantskantoor in het MKB en hebben een 11-tal enthousiaste medewerkers. Kenmerken van ons kantoor zijn klantgericht, betrokkenheid, deskundigheid en efficiency. Wij hebben een mooie portefeuille aan klanten die zeer loyaal zijn aan ons kantoor.

Bijna al onze nieuwe klanten brengen wij aan boord op aanraden van onze bestaande clientèle. We schreeuwen het niet hard van de daken maar daar zijn we ontzettend trots op. En dit vliegwiel draait zo goed, dat we graag nieuwe teamleden welkom heten.

Do Good

Wij leveren graag een bijdrage aan de maatschappij en ons milieu. Sinds jaar en dag ondersteunen wij de Black Jaguar Foundation. Een organisatie die bezig is om de regenwouden rond de Araguaia rivier en Tocantins rivier in Brazilië te herstellen.