Family Office

Vertrouwenspersoon

Als Family office zijn wij de vertrouwenspersoon en (financieel) toezichthouder van diverse families. Wij verlenen discreet, onafhankelijk en deskundig advies aan vermogende families, erfgenamen, ondernemers en families met een familiebedrijf.

Loyaliteit van generaties

Familiebedrijven zijn over het algemeen zakelijk succesvoller. Die successen wilt u vasthouden en uitbouwen. Groei die past bij de groei van uw familie. Loyaliteit staat bij familiebedrijven hoog in het vaandel. Het samenspel tussen ondernemen, vermogensbeheer, nalatenschapsplanning, civielrechtelijke afspraken en de doelen die er worden gesteld door families is wat ons drijft.

Een goede familiestructuur heeft meer nodig dan alleen een testament of een goed gesprek. Een bedrijfsoverdracht tijdig afstemmen op de wensen in combinatie met het regelen van alle formaliteiten op het juiste moment. Daar zit bijvoorbeeld onze toegevoegde waarde.

Familiecoach

Als familiecoach weten wij de emoties goed te scheiden van het uiteindelijke doel. Bij familiegesprekken onder leiding van een familiecoach blijken families verassend vaak op één lijn te liggen als de juiste angels uit de emoties gehaald worden! Een verfrissend proces dat duidelijkheid schept. Wij zijn u graag van dienst.

Wat kunt u van ons verwachten?

Integriteit, discretie, betrokkenheid, transparante communicatie en verantwoordelijkheid.

Wij zijn geen vermogensbeheerder en bieden geen beleggingsproducten aan. Wel denken wij mee bij de familiestrategie en de beheersing van risico’s. Zo kunnen wij garanderen dat onze adviezen niet beïnvloed worden van buitenaf. U bent bij ons de enige partij waar onze dienstverlening om draait.

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met onze Family Officer R. ten Broeke RB REP

Bel en maak een vrijblijvende afspraak (023-531 62 55)