Sjoerd Moll
Sjoerd MollAA accountant
Sjoerd Moll (1979) is in 2011 bij Cramer Accountants gekomen. In 2013 trad Sjoerd als AA Accountant toe tot de vennootschap.

Onze jongste vennoot studeerde in 2002 af aan de HEAO (bedrijfseconomie). Via de avondopleiding in 2010 behaalde hij zijn certificerende bevoegdheid als Accountant Administratieconsulent.

Sjoerd werkte voor zijn aantreden bij Cramer Accountants bij een accountantskantoor dat is gespecialiseerd in de gezondheidszorg. Zo is Sjoerd Moll inmiddels gepokt en gemazeld in de accountancy voor de gezondheidszorg en nu ook in het MKB. Bij zijn financiële dienstverlening en advisering houdt hij zich met name bezig met de ondernemer achter de onderneming.

Remco de Boer
Remco de BoerAA accountant
Remco de Boer (1966) is geboren en getogen in Haarlem. In 1989 is hij afgestudeerd aan de HEAO (bedrijfseconomie) te Alkmaar. Sindsdien is hij als AA accountant werkzaam binnen de MKB praktijk.

In 2004 heeft hij zijn certificerende bevoegdheid als Accountant Administratieconsulent behaald en sinds 2007 is hij als partner verbonden aan Cramer Accountants. Hij heeft een ruime ervaring in het midden- en kleinbedrijf op het gebied van strategische planning, bedrijfswaardering, het beoordelen van ondernemingsplannen. Kortom: financiële advisering in de ruime zin van het woord.

Peter Vosters
Peter VostersRegister Belastingadviseur
Peter Vosters (1971) is fiscaal jurist en Register Belastingadviseur. Peter is Brabander van geboorte en werkt al vele jaren in de Randstad.

Na een aantal jaren PriceWaterhouseCoopers (internationale praktijk) is hij sinds 1997 werkzaam bij Cramer Accountants als belastingadviseur binnen de MKB praktijk, sinds 2003 ook als partner. Hij heeft een ruime ervaring in het adviseren van IB-ondernemers, (familie-)bedrijven, directeur grootaandeelhouders (DGA’s), verenigingen, stichtingen en (vermogende) particulieren op alle fiscale terreinen. Tot zijn aandachtsgebieden behoren verder onder andere pensioen advies, erfenis en belasting, estate planning, bedrijfsopvolgingen en herstructureringen.

Bernard Kuin
Bernard Kuin
Bernard Kuin (1963) is zoon van een kleine zelfstandige en heeft daarmee de praktijk van het midden- en kleinbedrijf van jongs af aan meegekregen. Na het VWO ging Bernard direct aan de slag in de MKB praktijk van een accountantskantoor dat wordt gerekend tot de Big Four.

Sinds 1993 werkt Bernard bij Cramer Accountants; sinds 1997 is hij partner. Door de jaren heen heeft hij met alle facetten van de MKB-praktijk te maken gehad. Bernard is daarom een gewilde sparring partner voor onze ondernemende klanten.

Silvia Schaap - Niessen
Silvia Schaap - Niessen
Silvia Schaap-Niessen is geboren en getogen in Limburg en heeft in 2004 haar opleiding HBO Personeel en Organisatie voltooid. In 2008 behaalde zij haar deelcertificaat van de MBA Management, Cultuur en Verandering.

Silvia verwerkt, met een enorme passie voor haar vak, de salarisadministraties van A tot Z en is eerste aanspreekpunt bij vraagstukken over personeelszaken in de ruimste zin van het woord. Zij adviseert op het gebied van arbeidsrecht en sociaalrecht, stelt secundaire arbeidsvoorwaarden op en begeleidt bij langdurige arbeidsongeschiktheid en re-integratie.

Roelof ten Broeke
Roelof ten BroekeRegister Belastingadviseur
Roelof ten Broeke is Register Belastingadviseur (RB) en Register Estate Planner (REP). Hij houdt zich met name bezig met advisering van IB-ondernemers, (vermogende) particulieren en directeur grootaandeelhouders (DGA’s).

Ook behoren advisering over de schenk- en erfbelasting, estate planning en het verzorgen van de aangiften dividend-, inkomsten-, schenk- en erfbelasting tot zijn uitvoerende taken. Daarnaast is hij succesvol in het voeren van procedures tegen gemeentelijke WOZ-beschikkingen.

Gilles Visser
Gilles Visser
Gilles Visser studeerde Moderne Bedrijfsadministratie, SPD Bedrijfsadministratie For Financials en behaalde het diploma tot Belastingassistent.

Zijn affiniteit met loonadministratie zorgt ervoor dat hij de goede vertaalslag kan maken van financiële administratie naar loonadministratie en andersom. Daarnaast ligt zijn focus op de omzetbelasting en signaleert hij direct wanneer de zaken niet goed lopen.

Ben Spreeuw
Ben Spreeuw
Ben is een flexibele en verantwoordelijke Assistent-Accountant met veel werkervaring in het aansturen en uitvoeren van administraties en samenstellen van jaarrekeningen. Ben heeft een doelgerichte hands-on mentaliteit en heeft een ‘hart voor de zaak’. Door zijn open houding en duidelijke communicatie bouwt hij een goed contact op met zijn klanten.

Linda de Boer
Linda de Boer
Linda de Boer studeerde hbo Nederlands en Taal en Communicatie op de UvA.

Zij werkte 17 jaar als zelfstandig trainer Schriftelijke Communicatie voor verschillende grote trainingsbureaus voordat zij bij Cramer kwam begin 2014. Zij ondersteunt parttime onze organisatie als office manager en verzorgt hierbij alle interne en externe communicatie.

Sheila van der Velden - Koomen
Sheila van der Velden - Koomen
Sheila van der Velden-Koomen is boekhoudster bij Cramer sinds 1992.

Al sinds jaar en dag verzorgt zij de boekhouding van verschillende grote en kleine klanten. Zij ‘ontzorgt’ onze klanten met haar werkervaring en met haar kennis van verschillende boekhoudprogramma’s.