Wie is Cramer Accountants en Belastingadviseurs?

Wij zijn een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor. Daarin schuilt tegelijk onze kracht: wij hebben grote affiniteit met de ondernemer achter de onderneming. De mens achter de ondernemer!

Onze signatuur? Daadkracht, kwaliteit en betrokkenheid, zowel in advies als in ondersteuning en uitvoering. Onze specialisten bekijken uw zaken het liefst niet van een afstand, maar zijn daadwerkelijk betrokken bij uw ondernemersproblematiek.

In dat opzicht voelen wij ons dan ook ‘ondernemer tussen de ondernemers’. Deze filosofie is bepalend voor het denken, doen en handelen op ons kantoor. Wij zijn geen kantoor van louter cijferaars. Als u zaken met ons doet, dan zult u bij ons de dynamiek en de ziel van het ondernemen duidelijk terugzien.

Wij zijn net zo gesteld op efficiënt en praktisch werken als u en kiezen daarbij een pragmatische, klantgerichte benadering. Wij werken in onze organisatie met korte communicatielijnen, om de concrete advisering en begeleiding zo succesvol mogelijk te maken.

Cramer Accountants en Belastingadviseurs bestaat ruim veertig jaar. Er werkt bij ons een twaalftal medewerkers, waaronder twee Accountant-Administratieconsulenten en twee fiscaal juristen (lid Register Belastingadviseurs). U vindt ons kantoor aan de Zijlweg in Haarlem.

Kennismaken? Maak een vrijblijvende afspraak (023-531 62 55)