Bedrijfsadvies: ondernemersplan, waardebepaling, fusie en overname of bedrijfsopvolging

Als u starter bent, dan vraagt u zich wellicht af welke rechtsvorm in uw situatie het meest interessant – en verstandig – is. Eenmanszaak of BV? Eenmanszaak of VOF? VOF of BV? Een BV opstarten, hoe werkt dat? Hoe kunt u als ZZP’er uw zaken het best organiseren? En als u juist uw zaak aan een ander wilt overdoen, hoe kan de bedrijfsopvolging dan het beste worden georganiseerd?

Wij kunnen u adviseren en bijstaan bij al uw ondernemersvraagstukken. Ook als u als ondernemer het klappen van de zweep al kent, dan kunt u voor nieuwe vragen komen te staan. Bij uitdagingen als de aan- en verkoop van bedrijven en het doen van financieringsaanvragen staan wij u graag bij met onze kennis en ervaring. Wat zijn de kansen, waar liggen de risico’s en hoe moet een en ander praktisch worden uitgevoerd? Wij adviseren, organiseren en assisteren. Snel en slagvaardig!

Cramer Accountants en Belastingadviseurs is als het op bedrijfsadvies aankomt uw betrouwbare partner.

Netwerk van experts

Als u bij ons aanklopt voor een eenvoudig financieel advies, dan krijgt u goede en verstandige raad. Onze financieel adviseurs zijn van zeer veel markten thuis, maar weten ook wanneer ondersteuning van een specialist nodig is, bijvoorbeeld als het over pensioenen gaat, of over juridische zaken. Maar het kan ook te maken hebben met uw organisatiestructuur, uw personeelsbeleid of andere aspecten van het ondernemen.

Cramer Accountants en Belastingadviseurs beschikt over een groot netwerk van experts op tal van terreinen. Dus mocht uw situatie een ‘expert opinion’ of andere specifieke deskundigheid vereisen op een terrein dat buiten ons expertisegebied ligt, dan zorgen wij dat u de juiste adviseur kunt ontmoeten. Wij wijzen u graag de weg!

Bel en maak een vrijblijvende afspraak (023-531 62 55)